The کلید محافظ جان اشنایدر Diaries
The کلید محافظ جان اشنایدر Diaries
Blog Article
اما فیوز مینیاتوری اشنایدر با کمی تاخیر (معمولاً چند ثانیه) جریان را قطع میکند. کلید محافظ جان اشنایدر فقط فاز را قطع اما فیوز مینیاتوری اشنایدر هم فاز و هم نول را قطع میکند.
کلید محافظ جان اشنایدر در محدودهی جریان نامی بین ۲۵ تا ۱۲۵ آمپر تولید میشود.
در صورت تشخیص نشتی، کلید محافظ جان اشنایدر در کسری از ثانیه (معمولاً کمتر از ۲۵ میلیثانیه) مدار را قطع میکند. قطع سریع مدار مانع از عبور جریان برق از بدن انسان میشود و از خطر برقگرفتگی جلوگیری میکند.
فیوزهای مدار را بررسی کنید تا مطمئن شوید که هیچکدام از آنها قطع نشده باشند. دستگاهها و لوازم برقی متصل به مدار را بررسی کنید تا ببینید آیا ایرادی در آنها وجود دارد یا خیر.
کلید های محافظ جان اشنایدر محافظ جان ارسال دیدگاه
فروشگاه اینترنتی برق لئو همواره جزو برترین و فعالترین وارد کنندگان و توزیع کنندگان محصولات الکتریکی ساخت شرکت اشنایدر بهحساب میآید و این امکان فراهم است تا شما با نظر بر نیاز خود بهترین قطعات و دستگاهها را از نمایندگی اشنایدر خریداری فرمایید.
کلید محافظ جان اشنایدر با قیمت مناسب و ارزش اقتصادی بالا عرضه میشود.
قلب تپنده این عملکرد دقیق، سیستم تشخیص جریان نشتی است که در ادامه به شرح آن میپردازیم:
شرکت اشنایدر الکتریک در سال ۱۸۳۶ توسط جوزف اوژن اشنایدر و آدولف اشنایدر تأسیس شد. دفتر مرکزی این شرکت در شهر روی ملمزون، فرانسه قرار دارد و بخشی از سهام آن در بازار بورس یورونکست معامله کلید محافظ جان میشود.
این کلید با مقایسه جریان ورودی و خروجی، هرگونه اختلاف را که نشاندهنده نشت جریان است، تشخیص داده و در کسری از ثانیه مدار را قطع میکند.
هنگامی که جریان نشتی در مدار مشاهده می شود، کلید محافظ جان اشنایدر به طور خودکار فعال می شود تا جریان را قطع کند. این جریان دیفرانسیل زمانی ایجاد می شود که مجموع جریان های خروجی در کلید با مجموع جریان های ورودی برابر نباشد. اگرچه این جریان کم است، اما به جای بازگشت از هادی مدار، از طریق مسیر دیگری مانند زمین به منبع باز می گردد که نجات دهنده به آن واکنش نشان می دهد و در نهایت مدار را قطع می کند.
همچنین، علاوه بر کلیدهای محلی، کلیدهای محافظ جان ساخت کارخانه اشنایدر در سایر کشورها نیز به بازار ایران وارد میشوند.
در دنیای پرمخاطره برق، سرعت عمل در جلوگیری از حوادث نقشی حیاتی ایفا میکند.
زمانی که جریان موجود در مدار بیشتر از حد مجاز باشد رله وارد عمل شده و کلید اصلی را قطع میکند.